2013-10-19 19:14:11
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ (ΤΟ... ΠΟΙΟ;) ME TON OΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Νίκος Μαρινάκης μαζί με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'', όπου υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους οπαδούς των "πράσινων".

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο δεξιός μπακ του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. ''Ο αγώνας είναι δύσκολος γιατί έχει προηγηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Αν είμαστε όπως πρέπει, θα νικήσουμε'' είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει, καθώς θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου. ''Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό το ματς με τον Ολυμπιακό, όποια αγωνιστική και αν έχει οριστεί. Εμείς όμως οφείλουμε να δούμε τους αγώνες που προηγούνται, να νικήσουμε και να πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι. Θα είναι κομβικός αγώνας, τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για τον κόσμο. Πιστεύω ότι αν είμαστε καλά και παίξουμε όπως ξέρουμε θα τα πάμε μια χαρά'' είπε ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ