2013-10-19 22:29:04
Φωτογραφία για «4-2-3-1 ΚΑΙ... ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΤΕ»
Την πίστη του πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ μπορούν την προσεχή εβδομάδα να τα καταφέρουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις εξέφρασε στο SentraGoal ο Πάουλο Σόουζα.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος εργάζεται στο Ισραήλ και δη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μίλησε για τη δοκιμασία των ερυθρόλευκων με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», αλλά και για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στον Φερνάντο Σάντος, στα σενάρια με επίκεντρο τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και στις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα σημεία των δηλώσεων Σόουζα:

Για το ματς του Ολυμπιακού στη Λισσαβόνα και τι πρέπει να προσέξει η ερυθρόλευκη ομάδα:

«Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει στη Λισσαβόνα να ανοιχτεί. Για μένα ένα σχήμα τύπου 4-2-3-1 θα ήταν ιδανικό, όμως ο προπονητής του αποφασίζει. Τα ακραία χαφ θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι καλοί και στα αμυντικά τους καθήκοντα, διότι τα μπακ της Μπενφίκα βγαίνουν στην επίθεση».


Ποιο θα είναι το κρίσιμο σημείο:

«Αναμφισβήτητα τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι καθοριστικά. Θυμάστε τι έγινε πέρσι στον ημιτελικό με τη Φενέρ;».

Για τον Σαβιόλα:

«Τι να πει κανείς για τον Σαβιόλα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στην Ισπανία. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σ' όλες τις θέσεις στο δημιουργικό κομμάτι μίας ομάδας».

Περί ΠΑΟΚ και Μακάμπι Χάιφα:

«Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Σίγουρα όπως κάθε ευρωπαϊκό ματς θα είναι δύσκολο, όμως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να τα καταφέρει. Δεν χρειάζεται να πάρει μεγάλο ρίσκο στο ματς. Αν παίξει συγκεντρωμένα και με σχέδιο, έχει μεγάλη τύχη. Και ο ΠΑΟΚ μπορεί».

Περί Σάντος:

«Εντάξει, εδώ τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην Πορτογαλία. Εχει πετύχει πολλά στην Εθνική Ελλάδος. Είναι μία σημαντική προσωπικότητα τόσο για το ελληνικό όσο και για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο».

Περί Μήτρογλου:

«Εχω διαβάσει και ακούσει τα κατορθώματα του. Και απ' ανθρώπους που έχω μιλήσει στην Πορτογαλία μου έχουν πει πως θα υπάρχουν πολύ σκάουτερ στο ματς με την Μπενφίκα για να τον παρακολουθήσουν».

Περί των προτάσεων που είχε από Ελλάδα:

«Δυο φορές έφθασα κοντά στο να δουλέψω στην Ελλάδα. Είχα μιλήσει με την ΑΕΚ και άλλη μία ομάδα. Τότε δεν καρποφόρησε κάτι. Ποτέ μην λες ποτέ, όμως… Ισως στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ