2013-10-20 09:46:45
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ...
Χαρούμενος και… εντυπωσιασμένος είναι στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Παπαπέτρου, όπου αποκομίζει πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Κατά την παρουσίαση της φανέλας των πρωταθλητών Ευρώπης, ο νεαρός παίκτης του Θρύλου είπε: «Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Ξεκινήσαμε την σεζόν στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα με το δεξί, είμαστε χαρούμενοι και αυτό που συμβαίνει είναι μια γιορτή. Εμείς προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε την χρονιά με το δεξί. Δεν κοιτάμε μακριά. Μακάρι να μπορέσουμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε».

Για τις εμπειρίες του: «Είναι πολύ ωραία, όπως το φανταζόμουν. Ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Όλα λειτουργούν πολύ επαγγελματικά και ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου».

Για το όνειρο του να παίξει στο ΝΒΑ: «Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να βελτιωθώ και κάθε ημέρα κοιτάω να γίνομαι καλύτερος. Μαθαίνω από τους εμπειρότερους παίκτες της ομάδας. Είναι το όνειρό μου και μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω εκεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ