2013-10-20 10:34:34
Φωτογραφία για Δημοτολόγια αλά Κολομβία στο βαθύ κράτος του Δήμου Αθηναίων...!!!
Aπίστευτο το βαθύ κράτος του Δήμου της Αθήνας. Η περιπέτεια της μικρής Μαρίας ανάδειξε για μια ακόμη φορά το αυτονόητο των εγχώριων δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών: 

Ωχαδελφισμός, αναξιοκρατία, αρπαχτές, συμμορίες αλά Κολομβία με τις άκρες τους στο σάπιο κρατικό μηχανισμό.

Και είναι λογικό: Οι κηφήνες του Δημοσίου-με εξαίρεση τους ικανούς και εντίμους-διορίστηκαν με την γνωστή διαδικασία των πολιτικών ρουσφετιών και καθόλου τυχαία, 3 χρόνια τώρα, κανείς υπουργός και καμιά κυβέρνηση δεν τολμά να ακουμπήσει τις ιερές αγελάδες του Δημοσίου. Έτσι το λιγότερο που συμβαίνει είναι να δημιουργούνται ερωτήματα για τον τρόπο που εκδίδονται τα πιστοποιητικά γέννησης από τον Δήμο Αθηναίων από την αποκάλυψη του δημάρχου Λάρισας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Ο Κωνσταντίνος Τζανακούλης υποστήριξε ότι ενώ έχει τεθεί σε λειτουργία νέο πληροφοριακό σύστημα, ο Δήμος Αθηναίων επιμένει να χορηγεί χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, την ώρα που άλλοι δήμοι ζητούν και δικαστική απόφαση.


"Το μεμπτό στο Δήμο Αθηναίων είναι ότι έχουμε μπει στο καινούργιο πληροφοριακό σύστημα από τις 8 Μαΐου, αυτοί συνεχίζουν να μας στέλνουν αποσπάσματα ληξιαρχικής πράξης με το καινούργιο σύστημα, όπως το λέμε εμείς χειρόγραφα", υπογράμμισε ο κ. Τζανακούλης.

"Είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν έρχονταν αρκετά τέτοια αποσπάσματα και σε εμάς και σε άλλους Δήμους με Ρομά. Τότε υποβάλλαμε ερώτημα στο υπουργείο Εσωτερικών", πρόσθεσε ο δήμαρχος Λάρισας.

http://kourdistoportocali.com/post/30661/dimos-athninaion
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ