2013-10-20 12:45:14
Φωτογραφία για ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ
«Βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή από τη μεταπολίτευση και μετά. Απέναντι μας έχουμε μια κυβέρνηση που σαπίζει και μαζί της σαπίζουν θεσμοί αναγκαίοι για τη δημοκρατική ομαλότητα και την κοινωνική ισορροπία. Μια κυβέρνηση τελειωμένη που στηρίζεται σε ξένα δεκανίκια και αυτό έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της υπονόμευση της ιδίας της δημοκρατίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

«Μπορούμε να περιμένουμε το χειρότερο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το χειρότερο με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, δημοκρατική εμμονή και επίγνωση του γεγονότος ότι όλα τα μέσα θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο να μην επιτρέψουν στην αριστερά και στους συμμάχους της να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ήδη ενεργοποιούνται μηχανισμοί, ζυμώνονται σενάρια, καταρτίζονται κυβερνητικά σχήματα επί χάρτου , ώστε να διασφαλιστούν οι ίδιοι και η πολιτική τους και να αποφύγουν το πικρό ποτήρι των εκλογών. Ήδη παίζουν στα σκοτεινά με σχέδια αντιδημοκρατικών μέτρων».


«Μια μειοψηφική ομάδα γύρω από τον Πρωθυπουργό, επιχείρησε πρόσφατα να εμφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικό εχθρό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας: «Το σχέδιο τους κατέρρευσε παταγωδώς γιατί ήμασταν έτοιμοι και σε εγρήγορση. Κατέρρευσε γιατί ήμασταν αποφασιστικοί και αμείλικτοι όπως θα είμαστε και στο μέλλον αμείλικτοι προς όσους υπερβούν εσκαμμένα. Αλλά κατέρρευσε γιατί αμφισβητήθηκε αυτό το σχέδιο από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, όσο όμως και από τα ίδια τα δικά τους στελέχη».

«Τους καλώ σήμερα να σοβαρευτούν. Ούτε το κράτος έχει αντικομμουνιστικά και αντιαριστερά στεγανά, ούτε ο διεθνής περίγυρος είναι αυτός που ήταν στη δεκαετία του 50’ και του 60’. Τίποτα δεν είναι όπως το έχουν στο κεφάλι τους αυτοί οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού. Για αυτό η στρατηγική τους γελοιοποιείται» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Η μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει. Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη της μέγιστης ευθύνης για την αριστερά έχει αρχίσει» τόνισε με νόημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ..

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ