2013-10-20 14:38:02
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ Η Red Bull
Στον πρώτο αγώνα της επόμενης σεζόν οι ομάδες θα καταλάβουν που βρίσκονται, λόγω των αλλαγών στους κανονισμούς και τους κινητήρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Όσο το πρωτάθλημα της Formula 1 φτάνει προς το τέλος του, τόσο περισσότερο οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν και τις αλλαγές στους κανονισμούς που αυτή επιφέρει.

Την άποψη ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που βρίσκεται μέχρι τον πρώτο αγώνα εξέφρασε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Το αφεντικό της Red Bull τόνισε πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την επόμενη χρονιά, δηλώνοντας ωστόσο την αισιοδοξία του για την ικανότητα της Renault.

«Κάποιος θα είναι σωστός και κάποιος θα είναι λάθος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι τον πρώτο αγώνα. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το οτιδήποτε. Έχουμε καλούς μηχανικούς, καλούς συνεργάτες όσον αφορά τον κινητήρα, αλλά και δυνατούς αντιπάλους. Συνεπώς, οι προβλέψεις είναι αδύνατες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε που θα είμαστε στον πρώτο αγώνα. Η Renault είναι ο άμεσος συνεργάτης μας και δουλεύουμε πολύ μαζί τους. Ελπίζουμε ότι θα τα πάμε καλά, στο παρελθόν είχαν καλό ιστορικό στις αλλαγές των κανονισμών. Έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό νωρίτερα από ότι συνηθίζαμε και νομίζουμε ότι είμαστε μέσα στον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ