2013-10-20 15:20:09
Φωτογραφία για ΣΑΒΒΙΔΗΣ : ΝΑ «ΧΤΥΠΗΣΕΙ» ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ...
Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπενφίκα, ακόμα και τη νίκη, εξέφρασε στον «Γαύρο» ο Ηλίας Σαββίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου μίλησε για το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Αντερλεχτ, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σαββίδης τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προκριθούν και καθοριστικά ματς θα είναι τα δύο συνεχόμενα με την πορτογαλική ομάδα.

Αρχικά σχολίασε την εικόνα των ερυθρόλευκων στα τελευταία παιχνίδια: «Εχει ανέβει η ομάδα και έχει πάρει τα πάνω της. Δεν ήταν όπως πριν και πλέον έχει ψυχολογία. Θέλω να δω και συνέχεια», ενώ για το γεγονός ότι μετά το «διπλό» στην Αντερλεχτ ο Θρύλος δεν έριξε ταχύτητα και πέτυχε ευρεία νίκη επί της Βέροιας είπε:

«Μου άρεσε αυτό. Χαίρομαι που δεν χαλάρωσαν οι παίκτες και είχαν… φόρα από το Βέλγιο. Ετσι, την… πλήρωσε η Βέροια».


Για τη συνέχεια: «Τώρα θέλει συνέχεια σε αυτές τις καλές εμφανίσεις και περισσότερη ομοιογένεια. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα και θα πάρει τον δρόμο του. Δεν μπορεί να βρεθεί αντίπαλος στη Superleague. Κακά τα ψέματα! Μοναδικός είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά κι αυτός είναι λίγος» Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί είπε: «Και βέβαια πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θα περάσουν εύκολα από την Αντερλεχτ οι άλλες ομάδες. Αυτή είναι η άποψή μου... Μπορεί να μην παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε τύχη και αυτή μας έλειπε τόσα χρόνια. Αν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπενφίκα, τότε όλα θα εξαρτώνται από εμάς», για να προσθέσει:

«Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα. Με την Παρί στο πρώτο μέρος, για παράδειγμα. Και εγώ διαφωνώ ότι πέσαμε στην επανάληψη. Απλώς αδρανήσαμε και δεχτήκαμε γκολ από στημένα. Κατά την άποψή μου κάναμε φανταστικό ματς, ειδικά στο α’ μέρος».

Από εκεί και πέρα, μοιράστηκε τις εκτιμήσεις του για το ποια θα είναι τα… κλειδιά για τον αγώνα της Πορτογαλίας: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει τόσο επιθετικά όπως στην έδρα της Αντερλεχτ. Θα χτυπήσει στην κόντρα. Και το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να χτυπήσουν και να κάνουν ζημιά. Μπορούμε με αυτό τον τρόπο να πάρουμε και τη νίκη. Εχει παίκτες καλούς και γρήγορους, όπως ο Σαβιόλα και ο Βάις. Μακάρι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα»!

«Τρομερός σέντερ φορ ο Κώστας Μήτρογλου»

Ο Ηλίας Σαββίδης δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τον Κώστα Μήτρογλου. «Είναι τρομερός σέντερ φορ. Το έλεγα από παλιά. Απλά εδώ στην Ελλάδα δίναμε τόσα χρόνια ευκαιρίες στους ξένους παίκτες. Φέτος, όμως, που έδειξε κάποια πράγματα ο Κώστας Μήτρογλου βλέπουμε ότι δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Και πάλι πιστεύω ότι αν δεν είχε αυτή την εκκίνηση, δεν θα έπαιζε. Πάλι καλά. Είναι ένας εξαιρετικός φορ που βάζει την μπάλα στα δίχτυα όπως θέλει. Και αυτό είναι σημαντικό για τον επιθετικό. Να έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα», είπε για τον «πιστολέρο».

Μιλώντας για τον Σαβιόλα και τη συνεργασία με τον Μήτρογλου: «Είναι ωραία να παίζουν μαζί και πάνε καλά. Δεν κρύβομαι, βέβαια. Δεν είμαι ευχαριστημένος ως τώρα από τον Σαβιόλα. Είναι παικτάρα, αλλά δεν έχει δείξει πολλά πράγματα. Ελπίζω να το κάνει στη συνέχεια. Να τον δούμε να γίνει πιο μπουκαδόρος».

Επιστρέφοντας στον Μήτρογλου είπε: «Θεωρώ ότι αν βελτιώσει την έκρηξή του, την ταχύτητά του, τότε θα κάνει ακόμη περισσότερα»!

Κλείνοντας απάντησε στην ερώτηση αν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει… καπαρώσει την 3η θέση: «Η λογική λέει ότι αν νικήσει ο Ολυμπιακός την Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, τότε θα περάσει σίγουρα ως τρίτος. Είναι όλα στο χέρι του. Ωστόσο, το ερώτημα είναι ένα: υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο;».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ