2013-10-21 03:56:05
Φωτογραφία για Βάφτηκε με αίμα ο εθελοντισμός στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων
Αποφάσισαν οι κάτοικοι με κίνδυνο για την ζωή τους να κλαδέψουν τα δέντρα από την κεντρική πλατεία του χωριό τους.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.grο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλου Κεφαλοβρύσου Διονύσης Αλιάγας -και παρόλο την μη έγκριση για να επέμβει στα δέντρα της κεντρικής πλατείας του χωριού από την Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Τρικκαίων -και σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα από τον νεοσύστατο Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλου Κεφαλοβρύσου αποφάσισαν να κλαδέψουν σήμερα το πρωί τα δέντρα.

Κατά την διάρκεια των εργασιών με βενζινοκίνητο πριόνι ένας 40χρονος συγχωριανός τους τραυματίστηκε από το πριόνι στον δεξιό του μηρό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί οι γιατροί του τοποθέτησαν ράμματα στο τραύματα του.

«Τα δέντρα ήταν επί χρόνια ακλάδευτα και εγκυμονούσαν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των μικρών παιδιών που συχνάζουν στην πλατεία», ανέφερε ο κ. Αλιάγας για να αιτιολογήσει την κίνηση του κλαδέματος των δέντρων.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση προκάλεσε την οργή του Αντιδημάρχου Τρικκαίων Θεόδωρου Σπανού, κάνοντας λόγο για «αυθαίρετη ενέργεια» και πρόσθεσε ότι ώστε ο Δήμος θα μπορούσε να συμβάλει στο κλάδεμα των δέντρων αν επιτρεπόταν αυτό από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, με μικρό καλαθοφόρο όχημα ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.

trikalanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ