2013-10-21 06:04:05
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Αναχώρηση αποστολής για Καλλιθέα
Στην ολοκλήρωση της έφτασε το πρωί της Κυριακής, με την τελευταία προπόνηση, η προετοιμασία του Πανηλειακού για τον... εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα τη Δευτέρα(ώρα 6.00 μμ., απευθείας μετάδοση OTE Sport 4), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι (15.30), η αποστολή που επελέγη από τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου, αναχωρεί από τον Πύργο για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Σε αυτήν μετέχουν 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Πίτκας, Μανιάτης, Καλαϊτζίδης, Μίλιεβιτς, Κοτσώνης, Λίτσος, Καζνέτσης, Ροντρίγκεζ, Αποστολόπουλος, Γανωτής, Θωμόπουλος, Πίγκλα, Μπράβος, Νάστος, Χαλούλος, Σαραμαντάς, Σουλελές, Φραγκής, Μπιτάνγκ, Μαρτίνος.

* Σε ότι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, μετέχουν οι Καλαϊτζίδης, Κοτσώνης και Μπιτάνγκ, (που από τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας είχαν κάποια προβλήματα).

Από εκεί και πέρα, Σταματής και Καραπέτσας κρίθηκαν ανέτοιμοι και γι' αυτό το ματς, κι έμειναν εκτός. Φαίνεται πάντως ότι θα μπορούν να υπολογίζονται για το προσεχές ματς με τα Χανιά, που άλλωστε γίνεται μόλις λίγες μέρες μετά.


Παράλληλα, ο τεχνικός Π. Δημητρίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Λιόση (μια αγωνιστική ήταν η ποινή που του επεβλήθη για την αποβολή με τον Αστέρα Μαγούλας, και θα είναι πάλι διαθέσιμος από το ματς της Παρασκευής, με τα Χανιά στον Πύργο), αλλά και τον τραυματίαΚωνσταντινίδη. Όπως βέβαια και τον Ντζιοντό, που παραμένει η εκκρεμότητα με το θέμα του δελτίου του Με κόσμο και στην Καλλιθέα

Το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό, και παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, εκτός έδρας επί μιας έμπειρης και αξιόμαχης ομάδας, στόχος είναι να αποσπαστεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Και θα δοθεί μεγάλη μάχη γι' αυτό!

Η Καλλιθέα ως τώρα έχει τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες αγωνιστικές. Εκτός έδρας τις δυο (την πρώτη και την τρίτη αγωνιστική αντίστοιχα, Με Φωκικό και Ολυμπιακό Βόλου), και εντός έδρας την άλλη (τη δεύτερη αγωνιστική με την Παναχαική).

* Ο κόσμος του Πανηλειακού, θα είναι βέβαια και πάλι στο πλευρό της ομάδας! Σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, παρά το ότι και πάλι είναι μια "δύσκολη" μέρα λόγω του εργάσιμου χαρακτήρα της.

Από τον Πύργο, παρά τις δυσκολίες αυτές, κάποιοι θα μεταβούν σίγουρα, με Ι.Χ. αυτοκίνητα (όπως είχε γίνει και στο πρώτο ματς, στα Μέγαρα).

Απο κει και πέρα, μεγάλη είναι η κινητοποίηση στους Ηλείους που διαμένουν στην Αττική. Και κυρίως στα μέλη του Paniliakos Athens Club. Που και πάλι θα δώσουν βροντερό "παρών"!

* Διατητής της αναμέτρησης, ο Καρυοφύλλης (συνδέσμου Πειραιά).

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Νομού Ηλείας ότι ο αριθμός λογαριασμού για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου είναι ο εξής: 451 / 48033298 στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Όσοι επιθυμούν την απόκτηση μετοχών, μπορούν να προσέλθουν για την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή της μιας μετοχής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση είναι 20 ευρώ.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλοι στην ΕΡΤ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλοι στην ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ