2013-10-21 10:40:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ...
Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπενφίκα κι ο Μίτσελ αναμένεται ότι θα έχει στην αποστολή τον Χολέμπας και τον Μασάντο, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά για να είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για το Ντα Λούζ.

Ο Χολέμπας είναι η μοναδική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, καθώς ο Μπόνγκ είναι τραυματίας, με συνέπεια η συμμετοχή του να κρίνεται άκρως απαραίτητη ώστε να μη χρειαστούν... αλχημείες όπως η μετατόπιση στα αριστερά του Σαλίνο.

Ο Μασάντο θα είναι μια πολύτιμη λύση για τα τρεξίματα στη μεσαία γραμμή είτε βασικός, είτε το πιθανότερο ως αλλαγή στο ματς, αφού προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την προπόνηση, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο β' μέρος με τον Πλατανιά, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι και λέγοντας ότι «αν παίζουμε έτσι, δεν μπορεί κανείς να μας νικήσει».

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τα 18 από τα 24 γκολ του στο πρωτάθλημα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων του.

Το μεσημέρι (14.00) θα γίνει στο Καραϊσκάκη η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την UNICEF από τους κ.κ. Μαρινάκη και Κανελλόπουλο και πιθανότατα η φανέλα με το λογότυπο της UNICEF να κάνει ντεμπούτο στη Λισαβόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ