2013-10-21 12:34:10
Φωτογραφία για Διάρρηξη και βανδαλισμοί στο δημαρχείο Περάματος
Άγνωστοι διέρρηξαν το πρωί της Κυριακής το δημαρχείο Περάματος και προκάλεσαν βανδαλισμούς... στο γραφείο του δημάρχου και σε πολλά άλλα γραφεία του κτηρίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Περάματος, οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο στο ισόγειο του κτηρίου και στη συνέχεια προχώρησαν σε απίστευτους βανδαλισμούς, σχεδόν σε όλα τα γραφεία, κατέστρεψαν υπολογιστές, άνοιξαν συρτάρια και πέταξαν χαρτιά και φακέλους.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν αφαίρεσαν έγγραφα ή αντικείμενα, καθώς το έργο της σήμανσης δεν έχει ολοκληρωθεί, ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ελέγξουν εάν έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε από τα γραφεία τους.

«Αυτοί οι βανδαλισμοί είναι κάτι πρωτοφανές για τον δήμο Περάματος. Γι' αυτό και εκτιμώ ότι ίσως είναι ένα "μήνυμα" και όχι μια απλή διάρρηξη», δήλωσε ο δήμαρχος Παντελής Ζουμπούλης, ο οποίος κατέθεσε και μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων.

Ο κ. Ζουμπούλης δήλωσε ότι αναμένει την ολοκλήρωση του αστυνομικού ελέγχου στα γραφεία, ώστε να υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα για τους δράστες, κρίνοντας π.χ. από το ποια έγγραφα, ποιοι φάκελοι και για ποιες υποθέσεις έχουν πιθανότατα κάνει...φτερά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ