2013-10-21 14:59:11
Φωτογραφία για ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Τι ήταν πάλι αυτό με το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Πράσινης";

Eδώ δε μπορούν να κερδίσουν την... Βέροια, τρώνε 3 από τον Πανιώνιο, τους κερδίζει εύκολα ο Πανθρακικός και θέλουν τους... γαύρους στη Λεωφόρο;

Ρε παιδιά, είστε σίγουροι; Μήπως ζείτε μόνο για τη... βαβούρα στις εξέδρες και δε σας ενδιαφέρει το θέαμα στο γήπεδο, αφού άλλωστε είστε πίσω; (Aπό εκεί και το... ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ).

Σαν... απειλητικό μας φάνηκε, αυτό το ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΥΡΟΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, τόσο που απόψε το βράδυ δε πρόκειται να κοιμηθούμε.

Τα είπαμε, η προσπάθεια τόσο η δική σας όσο και κάποιων "αντικειμενικών" να κρατήσετε ψηλά το ηθικό των οπαδών σας (έπαψαν να είναι αθλητικοί και ο... Λάσμε με τον Γκιστ βλέπεις) θα εξαντληθεί στον αγώνα (μην περιμένετε να πούμε... ντέρμπι) με τον Ολυμπιακό.

Μετά από αυτόν τον αγώνα, που θα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που θα γεμίσει το... τεράστιο γήπεδό σας, ο μέσος όρος των εισιτηρίων σας θα είναι κάτω από τις 7.000,και πολλά λέμε. Τα γραπτά μένουν και θα είμαστε εδώ να σας το υπενθυμίσουμε Κάτι ακόμα... Σας είπε κανείς ότι θέλουμε τη Λεωφόρο χωρίς κόσμο; Όχι, ίσα ίσα, θέλουμε να δούμε κατά πόσο θ'αντέξουν αυτό που θα δουν τα... ματάκια των οπαδών σας. Αυτό και αν θα είναι ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...

* Για νέο ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ κόντρα στον μόνιμο πρωταθλητή Ολυμπιακό, δε θα είμαστε υπεύθυνοι για... ότι ήθελε προκύψει! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ