2013-10-21 16:08:30
Φωτογραφία για ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Την ανάγκη να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Τζόζεφ Μούσκατ.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να συγκροτηθεί ένα κοινό μέτωπο των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου και έκανε επίσης αναφορά στην οικονομική κρίση.

«Στην περίπτωση της Ελλάδας», είπε, «κάνουμε όπως γνωρίζετε, και περνάμε δια πυρός και σιδήρου, ό,τι είναι σημαντικό για εμάς, δημοσιονομική εξυγίανση, σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που φέρνουν την Ελλάδα πίσω στην ομαλότητα, στην οικονομική ομαλότητα».

Για κοινό μέτωπο με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης έκανε λόγο και ο Μαλτέζος πρωθυπουργός ο οποίος αναφέρθηκε στην προεδρία της Ε.Ε. που θα έχουν διαδοχικά το 2014 η Ελλάδα και η Ιταλία.

«Μία λύση δεν μπορεί να έρθει με μαγικό τρόπο αλλά δείχνουμε αποτελέσματα και αυτό το θέμα δεν μπορεί να αφεθεί στο έλεός του, ούτε να ελπίζουμε ότι ο χειμώνας έρχεται και θα υπάρξουν άλλες διελεύσεις», πρόσθεσε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ