2013-10-21 16:22:06
Φωτογραφία για Για μια απάντηση θα... ταξιδέψει στην Αθήνα
Μάταια προσπαθεί από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και μέχρι σήμερα να επικοινωνήσει με την αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ο συνταξιούχος του Δημοσίου Θεόδωρος Θεοδωράκης! Τα τηλέφωνα 210 3329124, 2103329147 και 2103329118, 2103329286 κ.α που καλεί, δεν απαντούν ή δείχνουν να είναι κατειλημμένα. Είναι δείγμα της απαξίας και του «ωχαδελφισμού», που συνεχίζουν να διακατέχουν ορισμένους υπαλλήλους του Δημοσίου, στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το ερώτημα για το οποίο ζητούσε απάντηση ήταν να πληροφορηθεί τους λόγους που διεκόπη η χορήγηση επιδόματος σπουδών για το παιδί του που συνεχίζει τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Ο άνθρωπος για ένα δεκάμηνο και μετά από συνεχή τηλέφωνα καθημερινά, ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα… απαντήσουν. Έλα, όμως, που δεν απαντούν!

Απευθύνθηκε στο ΚΕΠ και το μόνο που κατάφερε ήταν να πληροφορηθεί τους αριθμούς τηλεφώνων. Επιτέλους, μετά από πολλές κλήσεις απάντησε ένας υπάλληλος και ζήτησε να στείλει το αίτημά του με… φαξ με παραλήπτη την κυρία Αγγελοπούλου. Το έκανε και αυτό, όμως συνέχιζε να ζει στη θολούρα, αφού δεν υπήρξε απάντηση.


Διερωτήθηκε, τότε, μήπως η τρόικα έκλεισε και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή έβαλε σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους του και εξαφανίστηκαν; Απεγνωσμένα συνέχιζε να τηλεφωνεί, όμως και πάλι δεν έπαιρνε απάντηση, ώσπου τον περασμένο Ιούλιο σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μήπως και βρει άκρη, επισκέφτηκε στο Ρέθυμνο την υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων. Πάλι και από εδώ το αίτημα έφτασε στη αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου και πρόσφατα, Οκτώβριος μήνας, ρώτησε αν υπήρξε κάποια απάντηση, όμως πήρε αρνητική απάντηση Αφού, λοιπόν, το ΚΕΠ σήκωσε τα… χέρια και έδωσε μόνο τα τηλέφωνα στον πολίτη, αφού δεν βρέθηκε άκρη και από την υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών και αφού τα τηλέφωνα δεν απαντούν ή είναι… κατειλημμένα, ο άνθρωπος θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρεθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να πάρει μια απάντηση. Ω Ελλάς αρχαίων χώρα, τι λουλ… βγάζεις τώρα!

madeincreta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ