2013-10-21 19:48:03
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ... ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

ΣΙΝΦΑΕΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 0-1

Η Μπενφίκα επικράτησε της Σινφάες, ομάδα 3ης κατηγορίας, με 0-1 χάρις σε γκολ του Ολλανδού, Όλα Τζον και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Όμπλακ, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Στέβεν Βιτόρια, Μπρούνο Κορτέζ, Λιντέλοφ, Ρούμπεν Αμορίμ, Ίβαν Καβαλέιρο, Όλα Τζον, Τζούριτσιτς (80' Μπερνάρντο Σίλβα), Φούνες Μόρι.

*Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση Σινφάες - Μπενφίκα έγινε στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ 4-0

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Μπαστιά. Στο 10' ο Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός έκανε και το 2-0. Τα άλλα δύο γκολ της Παρί πέτυχε ο Καβάνι στο 62' και στο 89' (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Σίριγκου, Ζαλέ (67' Φαν ντερ Βιλ), Αλέξ, Μαρκίνιος, Ντιν, Ραμπιό, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Μενέζ (71' Μαξουέλ), Ονζεντά, Ιμπραχίμοβιτς (46' Καβάνι).

ΜΟΝΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0-2

Η Άντερλεχτ επικράτησε εκτός έδρας της Μόνς με 0-2 χάρις τα γκολ των Μίτροβιτς και Εμπεμπά στο 29' και στο 45' αντίστοιχα.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Ενσακαλά, Μιλιβόγεβιτς, Σουάρες, Πρατ, Νάουτινκ, Κουγιατέ, Μπρούνο (71’ Ατσεαμπόνγκ), Μπεμπά, Τιλμάν, Μίτροβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ