2013-10-21 20:50:24
Φωτογραφία για Εκδήλωση της ομάδας μπέιζμπολ ανδρών Αμαρουσίου
Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και τους φίλους της ομάδας Μπέιζμπολ ανδρών Αμαρουσίου για την κατάκτηση του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση της ομάδας Μπέιζμπολ ανδρών Αμαρουσίου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2013 ενόψει του ημιτελικού αγώνα την επόμενη ημέρα με την ομάδα «Σπάρτακος» Γλυφάδας παρουσία των αθλητών, των μελών του Δ.Σ. και φίλων της ομάδας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.

Οι αθλητές της ομάδας που έχει ανακηρυχθεί επτά φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, σημειώνοντας σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, δέχθηκαν τις εγκάρδιες ευχές των παριστάμενων να στεφθούν και εφέτος πρωταθλητές Ελλάδας και να κατακτήσουν την κορυφή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας τις θερμότατες ευχές του προς τους αθλητές για πολλές ακόμη σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπογράμμισε την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου στην προσπάθεια τους.


« Σας ευχαριστούμε που πρωτοστατώντας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας κάνετε περήφανοι την πόλη του Αμαρουσίου και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε τις αθλητικές επιτυχίες σας». Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα Μπέιζμπολ αντρών Αμαρουσίου κέρδισε στον ημιτελικό αγώνα με τον Σπάρτακο Γλυφάδας και προκρίθηκε στο τελικό με την ομάδα των Leaders Βουλιαγμένης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ