2013-10-21 21:33:53
Φωτογραφία για Πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο ύστερα από πέντε αγωνιστικές
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος με τη νίκη του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ηταν μια επιτυχία για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που ήρθε μετά τη δεύτερη αγωνιστική και τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού. Εκτοτε, ο Πανιώνιος δεν πήγαινε τόσο καλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν τριγμοί. Τώρα, το 1-0 στα Γιάννινα δημιουργεί ξανά αισιοδοξία για την ομάδα του Παντελή, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα βλέπει να δυσκολεύουν τα πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το γκολ για τη νίκη του Πανιωνίου ήρθε στο 37' με σουτ του Ντούνη(0-1).

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ πίεσε, αλλά δεν έφτιαξε τη μεγάλη ευκαιρία στην περιοχή του Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του ματς ο Πανιώνιος άγγιξε και δεύτερο γκολ με το σουτ του Μαρουκάκη που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Καλτσάς Βελλίδης, Κουλουχέρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος(64' Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Βίλα, Κεϊτά(46' Βισέντο), Κοροβέσης(79' Κρητικός), Ιλιτς, Τσουκαλάς.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Καλτσάς, Ντούνης(64' Κολοβός), Μητρόπουλος, Μενδρινός(79' Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Γιάννου(87' Μαρουκάκης).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ