2013-10-21 23:46:08
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΤΑ ΛΟΥΖ»
Σχήμα με πιο ενισχυμένο κέντρο ετοιμάζει ο Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να μην κάνει ουσιαστικές δοκιμές τη Δευτέρα, μεταθέτοντας τα όποια κρίσιμα... τεστ ενδεκάδας για την Τρίτη όπου θα κάνει διπλό επί πορτογαλικού εδάφους ενώ δεν έχει στον προγραμματισμό του να κάνει πάλι στημένα.

Ωστόσο οι νεότερες ενδείξεις αναφέρουν πως ο Μίτσελ θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό με έναν σχηματισμό 4-3-3. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανιάτης έχει τις τελευταίες ώρες προβάδισμα έναντι του Σαλίνο, τα δύο στόπερ θα είναι ο Σιόβας με τον Μανωλά και το αριστερό μπακ ο Χολέμπας.

Για τον άξονα οι Σάμαρης, Εντινγκά και Φουστέρ έχουν θέσει γερή υποψηφιότητα αν και υπάρχει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που έχει αυξημένες πιθανότητες να χριστεί βασικός μετά από το πολύ καλό ματς του με τον Πλατανιά. Οι Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα του Ολυμπιακού.

Επιπλέον εκτός από τον Σαλίνο και τον Τσόρι την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά με αξιώσεις και ο Μασάντο.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή έχουν μπει οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Πάντως τις τελικές του επιλογές ο Μίτσελ αναμένεται να τις κάνει την Τρίτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ