2013-10-22 12:42:34
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 87χρονης ημεδαπής και σύλληψη των τριών δραστών
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την τέλεση ληστειών-κλοπών Εξιχνιάστηκε, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας, η οποία έλαβε χώρα την 29-08-2013, εντός διαμερίσματος στην περιοχή της Άνω Πόλης, σε βάρος 87χρονης ημεδαπής (σχετ. το από 30-08-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα) και 34χρονου αλλοδαπού, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», παράβασης Νόμου «Περί ‘Όπλων» και «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Αντίστασης», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω είχαν συστήσει από τις αρχές του τρέχοντος έτους εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων - κλοπών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ