2013-10-22 14:24:11
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ... ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ»
Μία ημέρα έμεινε για τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία και οι αναλύσεις των Ιβήρων για τους ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν.

Σε μία από αυτές, η ιστοσελίδα "maisfutebol.iol.pt" ακτινογραφεί τους παίκτες του Μίτσελ, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος χαρακτηρίζεται... θανατηφόρος.

«Ο Ολυμπιακός έχει μέσα του το... τσιπάκι της επίθεσης. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται να σκοράρει και να παίζει θεαματικά. Το κάνει αυτό στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου είναι δύσκολο να του αντισταθεί κανείς. Στην Ευρώπη, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και είναι ρίσκο αυτό που παίρνει η ελληνική ομάδα, να επιτίθεται συνέχεια. Ωστόσο το... τσιπ είναι βαθιά ριζωμένο», γράφει το δημοσίευμα, για να καταλήξει σχετικά με τον άνθρωπο που έχει τα γκολ για... πλάκα. Τον Κώστα Μήτρογλου!

«Είναι ο κύριος χατ τρικ. Έχει σημειώσει 13 γκολ μέχρι στιγμής, έχοντας κάνει 4 χατ τρικ. Διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Μοιάζει με τον Όσκαρ Καρντόσο. Δεν κινείται πολύ εκτός περιοχής, αλλά μέσα σε αυτή είναι θανατηφόρος, ενώ είναι και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ