2013-10-22 17:20:26
Φωτογραφία για Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον «τρομοκρατεί» κυκλοφορώντας την αυτοβιογραφία του
«Το πρόβλημα με την συγγραφή ενός βιβλίου, είναι ότι πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια τα στοιχεία και τους παράγοντες που επηρέασαν με κάποιο τρόπο ή και καθόρισαν τις αποφάσεις σου» είπε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον παρουσιάζοντας την Τρίτη την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του. Και με αυτή του τη φράση προκάλεσε ήδη ανησυχία σε πολλούς: 26 χρόνια καριέρας στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ευρώπης ο σερ Αλεξ έχει πολλά να φέρει στην επιφάνεια για πολλούς Ο Αρσέν Βενγκέρ για παράδειγμα δηλώνει βέβαιος πως θα αναφέρεται το όνομα του στο βιβλίο του πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αλσατός παραμένοντας ως και τώρα στον πάγκο της Αρσεναλ υπήρξε ο πιο σταθερός αντίπαλος του σπουδαίου Σκωτσέζου.

«Όλοι φοβόμαστε για το χειρότερο», είπε χαριτολογώντας για το βιβλίο ο Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα ενάντια στη Ντόρμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Νομίζω ότι είναι καλό που έγραψε βιβλίο. Ισως δεν έχει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί όλη του την καριέρα. Είναι μικρό το διάστημα από τότε που σταμάτησε μέχρι την έκδοση του βιβλίου του. Ισως, όμως, έρθουν και άλλα βιβλία αργότερα, έτσι μπορεί να υπάρξουν δύο, τρεις ή και τέσσερις εκδοχές αυτού», ανέφερε ο Βενγκέρ.


Οντως ο σερ Αλεξ έγραψε το βιβλίο σε χρόνο ρεκόρ: Τον περασμένο Μάιο αποχαιρέτισε την προπονητική, πανηγυρίζοντας ένα ακόμη πρωτάθλημα με τους Μπέμπηδες, τώρα επιστρέφει στη δημόσια σφαίρα με ένα βιβλίο που υπόσχεται αποκαλύψεις.

«Ημουν στο χώρο πολύ καιρό, υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει: Γιατί πουλήσαμε συγκεκριμένους παίκτες, όπως τον Ντέβιντ Μπέκαμ και τον Ρουντ Φαν Νίστελροι; Δεν μπορεί να αγνοηθούν αυτά, γιατί αυτά τα παιδιά ήταν "μεγάλοι", μεγάλες μορφές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φέργκιουσον στη MUTV.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ