2013-10-23 20:05:05
Φωτογραφία για Πορεία διαμαρτυρίας από τους μαθητές των λυκείων της πόλης
Δυναμικό παρόν έδωσαν σήμερα το πρωί οι μαθητές των λυκείων της Κατερίνης που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης και παράλληλα ως ένδειξη συμπαράστασης στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Από νωρίς το πρωί μαθητές από διάφορα σχολεία της Κατερίνης που από χθες τελούσαν υπό κατάληψη συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχει προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας φωνάζοντας συνθήματα για την Παιδεία, αλλά και αντιφασιστικά συνθήματα την ώρα που περνούσαν κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι εκπαιδευτικοί

Επιπλέον, σήμερα με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας οι καθηγητές προχώρησαν σε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00προκειμένου να συμμετέχουν και αυτοί στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο μαζί με τους μαθητές αλλά και γονείς.

Στα αιτήματα τους όπως αναφέρουν είναι να μη γίνει καμία υποχρεωτική μετακίνηση, όχι στα πλασματικά πλεονάσματα, 20 μαθητές ανά τμήμα, λειτουργία υποστηρικτικών δομών και να σταματήσουν οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις.

katerini-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ