2013-10-23 22:55:06
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον γ.γ. και πρόεδρο διοικητικών υπαλλήλων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο πλαίσιο των επαφών της με τους Διοικητικούς Υπαλλήλους των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου με τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρος των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κύριο Νικόλαο Τσίτση.

Ο κύριος Τσίτσης επεσήμανε στον Ανέστη Χατζηθεοδοσίου – Γραμματέα Εκτελεστικής Επιτροπής, τον Κώστα Καράμπελα – Αναπλ. Τομέα Άμυνας και τον Βασίλη Καραντόλα μέλος της Νεολαίας την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, παρά το γεγονός πως, όπως μας ανέφερε, για την ώρα το μέτρο δεν αγγίζει τους αντίστοιχους υπαλλήλους των ΤΕΙ, ενώ αναφέρθηκε και στα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν το ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης με την έλλειψη κονδυλίων, διδακτικού προσωπικού και υποδομών.

Εμείς από την πλευρά μας τον διαβεβαιώσαμε για την ενεργό συμμετοχή της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλες τις προσπάθειες για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εκφράσαμε την πρόθεσή μας να προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις ενημέρωσης των φοιτητών για τα προβλήματα και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν για ένα δίκαιο σύστημα παιδείας, με δράσεις και εντός του Ιδρύματος, με τη συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων παραμένει σταθερή στον αγώνα ενάντια στην περαιτέρω υποβάθμιση της Παιδείας, που προωθεί η συγκυβέρνηση εκτελώντας με ζήλο τις επιταγές των ξένων δανειστών και τοκογλύφων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ