2013-10-24 09:13:05
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ
Με "όπλο" την ψυχή, την θέληση και φυσικά το ταλέντο η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με 3-0 (25-23, 29-27, 26-24) σετ της Παρί στον πρώτο αγώνα για την φάση των "32" του Cev Cup πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σπουδαία στο πρώτο... ημίχρονο όμως μένει ακόμη ένα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Παρίσι για να πετύχει τον στόχο του. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, αν και αυτό ήταν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη χρονιά με την βοήθεια και του κόσμου του Ολυμπιακού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα κρίσιμα σημεία είχε τις λύσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης σημείωσε μετά από το τέλος του αγώνα: "Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για την εμφάνιση τους και φυσικά τη νίκη. Όπως είδαμε η Παρί είναι πιο έτοιμη ως ομάδα και είχε καλύτερα πατήματα στο γήπεδο. Αυτό που είχα ζητήσει από τα κορίτσια είναι να παίξουν με ψυχή και πάθος για να καλύψουν αυτή τη διαφορά λόγω της έλλειψης αγώνων
. Η ομάδα είχε την αύρα του νικητή σε όλα τα σετ. Καταφέραμε να κερδίσουμε με 3-0 αλλά το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι και 0-3. Όλα τα σετ ήταν οριακά. Κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο και τώρα θα πάμε στη Γαλλία για το δεύτερο. Φυσικά θα παίξουμε για τη νίκη. Τώρα προέχει το ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου και εν συνεχεία θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό. Θέλουμε να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου από την πλευρά της συμπλήρωσε: "Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς και έχει σημασία που ξεκινήσαμε με το δεξί. Δυστυχώς το πρώτο ματς παιχνίδι ήταν ευρωπαϊκό αλλά βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε μια καλή νίκη. Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουμε και στο εξωτερικό. Θεωρώ πως το ματς κρίθηκε στο πάθος που δείξαξε και στην αγωνιστικότητα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100% και θέλουμε να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη. Στη ρεβάνς οι γαλλίδες θα μας διαβάσουν καλύτερα αλλά και εμείς θα είμαστε καλύτερες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ