2013-10-24 10:25:10
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ακόμα δύο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έγινε μόλις ο δεύτερος στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τα επτά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Ασταμάτητος ο CR7, που συνεχίζει να πυροβολεί... κατά ριπάς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους έβαλε ακόμα μία φορά τη σφραγίδα του και σκοράροντας δις, οδήγησε τη Ρεάλ σε σπουδαία νίκη με 2-1.

Έτσι ο Πορτογάλος άσος παρέμεινε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς της φετινής διοργάνωσης με επτά γκολ, πιάνοντας παράλληλα και την ξεχωριστή επίδοση του Φίλιπο Ιντζάγκι. Συγκεκριμένα , όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έπρεπε να περάσουν 11 χρόνια για να σκοράρει ξανά κάποιος επτά γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είχε πετύχει ο Ιταλός τη σεζόν 2002-03 με τη φανέλα της Μίλαν.

Από εκεί και πέρα ο Ρονάλντο σκαρφάλωσε στην 3η θέση των Top scorers της διοργάνωσης, αφού με 57 γκολ ξεπέρασε κατά ένα τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και υπολείπεται πλέον μόλις έξι του δεύτερου στη σχετική λιστα, Λιονέλ Μέσι (63). Πρώτος παραμένει ο μεγάλος Ραούλ με 71 τέρματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ