2013-10-24 18:49:06
Φωτογραφία για Το λένε και τα ζώδια, Ελένη πρόσεχε το... παρελθόν
Τα άστρα και τα ζώδια τής φέρνουνε εμπόδια της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα τούτη την περίοδο είναι και ξεκάθαρα... ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και το παρελθόν έρχεται μπροστά στα άτομα...που ανήκουν στον αστερισμό και πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Και μία που το άκουσε το Λενιώ και μία που άσπρισε σαν το πανί. Ανταριάστηκε η γυναίκα, για το... παρελθόν που τής εμφανίστηκε φάντης μπαστούνης και πρέπει να το αντιμετωπίσει.

«Αν υπήρχαν θέματα παρελθοντικά, είτε σε σχέσεις, είτε σε εργασίες, είτε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, με κάποιο τρόπο έρχονται μπροστά σας», είπε η Άση και η Μενεγάκη έμεινε... κάγκελο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πιστεύει πολύ στα ζώδια, ενώ και με το παρελθόν (δες Γιάννης Λάτσιος) έχει εκκρεμότητες και μάλιστα οικονομικές!

«Τώρα επειδή τα πιστεύω με πιάνουν όλα αυτά που λέει κατά καιρούς η Άση; Πώς γίνεται; Δεν έχει να κάνει με καλό ή κακό; Είπες κάτι σήμερα, το έχω. Είπες κάτι πριν λίγες μέρες το είχα. Είναι λες και ακούς τις συνεννοήσεις μου», σχολίασε η έκπληκτη (και ψιλοαγχωμένη) παρουσιάστρια.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ