2013-10-25 09:25:06
Φωτογραφία για Από ναρκωτικά πέθανε η 27χρονη στο Δροσερό – Δεν ήταν έγκυος
Σε οξύ πνευμονικό οίδημα αποδίδεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κηφνίδη ο θάνατος της 27χρόνης που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη.

Μιλώντας στον ThrakiToday.com ο ίδιος εξήγησε πως η 27χρονη δεν ήταν έγκυος, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά πρόκειται για μια γυναίκα που έκανε χρήση ναρκωτικών επί σειρά ετών και ο θάνατός της αποδίδεται σε αυτά. Η άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από την αδελφή της, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών λίγες ώρες πριν, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η πρησμένη κοιλιά τους, που αρχικά παρέπεμψε σε εγκυμοσύνη, αποδίδεται σε κατακράτηση ούρων λόγω της συχνής χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το σώμα της 27χρονης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διετάχθη νεκροψία – νεκροτομή και η οποία έριξε φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος. Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη ήταν χρήστης ναρκωτικών από ιδιαίτερα μιρκή ηλικία, με την κατάσταση της υγείας της να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημο στάδιο καθώς η ίδια έκανε χρήση ναρκωτικών ακόμη και στην τραχηλική χώρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ