2013-10-25 11:25:19
Φωτογραφία για Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Υποψήφιος, έστω και μόνος, ο Γιάννης Σγουρός...!!!
Συνεχείς πιέσεις να δηλώσει ότι κατέρχεται ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής δέχεται από πολλούς και στενούς συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Σγουρός. 

Οι προ πολλών μηνών διεξαγόμενες συζητήσεις μεταξύ γαλάζιων και πράσινων αυτοδιοικητικών για κοινή κάθοδο στην Περιφέρεια Αττικής δεν απέδωσαν, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η γαλάζια αυτοδιοικητική ομάδα συνεχίζει να υποστηρίζει την άποψη για κομματική υποψηφιότητα στην μεγαλύτερη διοικητική περιφέρεια της χώρας, με το επιχείρημα…, « ο Σγουρός ακόμα και το 2010 με βάση το 44 του ΠΑΣΟΚ με βία μπήκε στο β΄ γύρο…».

Το Μέγαρο Μαξίμου, μη θέλοντας να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες της δικομματικής συγκυβέρνησης επιμένει στην θέση να στηριχθεί από κοινού ο Γιάννης Σγουρός και να παραχωρηθούν στην Νέα Δημοκρατία 4 ή 5 θέσεις αντιπεριφερειαρχών.  

Μπροστά στην εμμονή των γαλάζιων να διεκδικήσουν αυτόνομα την Περιφέρεια Αττικής, τις τελευταίες ημέρες έπεσε στο τραπέζι το σενάριο να διεκδικήσει ο Γιάννης Σγουρός το Δήμο της Αθήνας και να αφεθεί η Περιφέρεια στην Νέα Δημοκρατία.

Στο εν λόγω σενάριο, μέχρι στιγμής, ο νυν περιφερειάρχης ανθίσταται σθεναρά δηλώνοντας ότι θα διεκδικήσει και πάλι την Περιφέρεια Αττικής.  

                                                                                  Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ