2013-10-25 11:52:06
Φωτογραφία για Κάγκελα παντού και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση στο Ηράκλειο
Αυστηρά θα είναι τα αστυνομικά μέτρα και σε αυτή την εθνική επέτειο στην πόλη του Ηρακλείου. Διμοιρίες, άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας, άνδρες των αστυνομικών τμημάτων, άνδρες των ειδικών υπηρεσιών και των ΤΑΕ θα βρίσκονται... επί ποδός στο καγκελόφραχτο κέντρο της πόλης αφού οι εντολές από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και για αυτή την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι ξεκάθαρες.

Έτσι από την παραμονή κιόλας της Εθνικής Επετείου σε όλη την πόλη θα στηθούν να νοικιασμένα κάγκελα κατά μήκος των δρόμων που θα περάσουν τα σχολεία καθώς και τα αγήματα που θα παρελάσουν, έτσι ώστε να μην μπορούν εκείνοι που έχουν κατά νου ακραίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας να έχουν προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία του κέντρου χωρίς να περάσουν από αστυνομικά μπλόκα, σύμφωνα με τις εντολές άνωθεν.

Για το σχεδιασμό των μέτρων της Δευτέρας εξάλλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στα Χανιά με την συμμετοχή όλων των Αστυνομικών Διευθυντών της Κρήτης που θα σηκώσουν το βάρος της διοργάνωσης, όχι των παρελάσεων αλλά των μέτρων τους
. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο Ηράκλειο όπου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα παραστεί ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Η ΕΛΑΣ στο νησί, όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, θέλουν η ημέρα της Εθνικής Επετείου να κυλήσει ομαλά και χωρίς εντάσεις, να γίνει η παρέλαση των παιδιών και να μην μπει ο κόσμος σε περιπέτειες.

Από την πλευρά της και η Περιφέρεια Κρήτης έχει φροντίσει για όλες τις άλλες διαδικαστικές λεπτομέρειες της παρέλασης, αφήνοντας το κομμάτι της ασφάλειας στις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Πάντως ήδη έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις στο Ηράκλειο για μετά το πέρας της παρέλασης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Super deal ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Super deal ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ