2013-10-25 12:04:03
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
Αισιόδοξος για πρόκριση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μασάντο, ο οποίος μίλησε για το… μοιραίο κόρνερ, το… νικηφόρο ματς με τη Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη, ενώ αποθέωσε και τον Ζαρντίμ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έφυγε νικητής από το "Ντα Λουζ", ωστόσο η εμφάνιση σκόρπισε αισιόδοξία στις τάξεις των ερυθρόλευκων. Ο Μασάντο μίλησε στους Πορτογάλους για τον... επαναληπτικό με τη Μπενφίκα εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Θρύλος θα πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε στο κόρνερ, αλλά και στον... Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Ολυμπιακός άξιζε περισσότερα από τον αγώνα;

«Ναι, πιστεύω ότι αξίζαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, όμως είναι σημαντικό που κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του αγώνα από κόρνερ».

Πως σχολιάζεις το γκολ που δεχθήκατε;

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτό έκανε τη διαφορά. Δουλεύαμε συνέχεια στα κόρνερ και δεχθήκαμε γκολ από… κόρνερ»


Πως βλέπεις τον Ολυμπιακό;

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, ήρθαμε στην έδρα των αντιπάλων μας και πήραμε ισοπαλία. Πλέον τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και το πως θα τα πάμε στο γήπεδό μας».

Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη;

«Το επόμενο παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας με τη Μπενφίκα και θέλουμε να κερδίσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε τη Μπενφίκα, οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν αρκετά».

Είσαι καλά μετά τον τραυματισμό σου; Θα είσαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα;

«Προσπαθώ να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Νιώθω κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως πιστεύω ότι με την Μπενφίκα θα είμαι στο 100%».

Επιλέχθηκες για την Εθνική από τον Πάουλο Μπέντο. Πιστεύεις ότι θα είσαι στην αποστολή για το Mundial αν η Πορτογαλία προκριθεί;

«Βέβαια, είμαι πάντα αισιόδοξος. Ομως πρώτα πρέπει να αρχίσω να παίζω στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στην Εθνική».

Σου προκαλεί έκπληξη το πόσο καλά τα πηγαίνει ο πρώην προπονητής σου, Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας;

«Δεν μου κάνει καμία έκπληξη αφού έχω δουλέψει μαζί του και ξέρω τι είναι ικανός να καταφέρει. Είχα πει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι θα άλλαζε την νοοτροπία της Σπόρτινγκ και έχει αυτό το πράγμα ακριβώς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ