2013-10-26 00:13:05
Φωτογραφία για Μετά από 15 χρόνια αφέθηκε ελεύθερος ο ισοβίτης Ρόπας
Ελεύθερος από τις 12 το μεσημέρι, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο ισοβίτης Ιερόθεος Χριστοδούλου Ρόπας 52 ετών από την Λεμεσό, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Αποφυλακίσεων.

Αναμένονται κι άλλες αποφυλακίσεις ισοβιτών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Συμβούλιο με πρόεδρο Δικαστικό, αποδέχθηκε την εισήγηση του δικηγόρου του κ. Γιάννη Πολυχρόνη, ότι ο κατάδικος κατά την διάρκεια της 15χρονης παρουσίας στις Κεντρικές Φυλακές επέδειξε άριστη διαγωγή, με τις μαρτυρίες να αποδεικνύουν ότι ο Ρόπας δεν θεωρείται επικίνδυνος για την κοινωνία.

Ο 52χρονος σήμερα Ρόπας, είχε καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του Μάριου Παναγίδη τα χαράματα της 16ης Σεπτεμβρίου 1998 σε πρατήριο καυσίμων στη Λεμεσό, με δυο άλλα πρόσωπα τα οποία αποφυλακίσθηκαν ο ένας πρόσφατα επ’ αδεία και ο άλλος αποφυλακίσθηκε στην Αρμενία όπου είχε απελαθεί.

Ο Ρόπας συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του θείου του στο χωριό Πύργος. Η πλειοψηφία του Δικαστηρίου τον καταδίκασε σε ισόβια φυλάκιση.


Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο Ρόπας, μετά την αποφυλάκισή του σκοπεύει να επισκεφθεί μεγάλο μοναστήρι για εκπλήρωση τάματος και ακολούθως θα μεταβεί στην οικία του στη Λεμεσό, όπου διοργανώνεται τρικούβερτο γλέντι.

Ερωτηθείς για την αποφυλάκιση σήμερα του Ιερόθεου Χριστοδούλου Ρόπα, ο λειτουργός στο Τμήμα Φυλακών και βοηθός διευθυντής για θέματα διοίκησης των Φυλακών, Ανδρέας Έλληνας είπε ότι ο εν λόγω ισοβίτης αποφυλακίστηκε μετά από απόφαση του Συμβουλίου Αποφυλακίσεων Επ’ Αδεία και ανέφερε ότι αναμένονται και άλλες αποφυλακίσεις ισοβιτών στο αμέσως επόμενο διάστημα.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Παπαπέτρου στην Τρίπολη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Παπαπέτρου στην Τρίπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ