2013-10-26 20:02:09
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ... ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Mόλις 3' λεπτά χρειάστηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη, για να... κλειδώσουν τη νίκη με 3-1 κόντρα στον ΟΦΗ.

Το αυτογκόλ του Φάζου στο 75ο λεπτό και το τέρμα του Παπασάββα στο 78ο, ήταν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στους Νέους του Θρύλου.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ ωστόσο δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο για να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Κρητικών.

Ουσιαστικά στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε καμία αξιόλογη φάση, πέρα από το πλασέ του Γιάνκοβιτς στο 16ο λεπτό, όπου ο Γιαγκόζης απέκρουσε την μπάλα και έτσι με το 0-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όμως, οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και... πατώντας το γκάζι έφτασαν στη νίκη. Ο Γκίνο στο 57' άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους, όταν μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι, στην επαναφορά έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί απάντησαν στο 66' και ισοφάρισαν σε 1-1 με το γκολ του Φάζου, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75' έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και έβαλε μπροστά στο σκορ και πάλι τον Ολυμπιακό.


Ο Παπασάββας στο 78ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία με τον Γιάνκοβιτς, βγήκε απέναντι στον Γιαγκόζη και χωρίς να δυσκολευτεί διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 90'+1 ο Γιάνκοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπερντ Στορκ): Ηλιάδης, Τούφας, Βούρος, Μακροστέργιος, Γκούτσιος (53' Νασιακόπουλος), Παπασάββας, Γκίνο, Πασαλίδης (74 Πασαλίδης), Σάλιακας (65' Λάτσι), Γιάνκοβιτς, Ιγνατίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ayra: Cydia tweak update v 1.0.2-4 ($1.99)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ayra: Cydia tweak update v 1.0.2-4 ($1.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ