2013-10-28 07:30:20
Φωτογραφία για ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στη στρατιωτική παρέλαση στη συμπρωτεύουσα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και άλλων επισήμων. Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα είναι παραταγμένοι από νωρίς κατά μήκος της παρέλασης.

Από τις τρεις τα ξημερώματα και μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης έχει απαγορευτεί η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Γ. Παπανδρέου, (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Μητρ. Κυδωνίων), Βασιλέως Γεωργίου (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Ν. Γερμανού), Μ. Μπότσαρη, Καραϊσκάκη, Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π. Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, (από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου), Στρατηγού Κακαβού, Παύλου Μελά, (από πλατεία Λ. Πύργου μέχρι Τσιμισκή), Σουλιώτη (από Καλλιδοπούλου μέχρι Στρ. Κακαβού).


Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Σεραφείμ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό.

Απών ο Ευ. Βενιζέλος από την παρέλαση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν θα παραστεί, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αποδοκιμάζοντας με πολύ έντονο τρόπο τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο οποίος, παρά την υπόδειξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, που χαρακτήρισε «γκάφα» τις δηλώσεις του, δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση, που να ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ.

Απροσπέλαστο είναι σήμερα και το κέντρο της Αθήνας για τις μαθητικές παρελάσεις. Ειδικότερα, στον δήμο Αθηναίων θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους τις εξής ώρες:

Από τις 07:00 έως το τέλος της παρέλασης:

- Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

- Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

- Λ. Β. Σοφίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη.

- Ι. Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δοξολογία), από τις 06.00 έως το τέλος των εκδηλώσεων.

- Σκουφά, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

- Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.

- Σόλωνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα.

- Δημοκρίτου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ