2013-10-28 17:27:04
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ... «ΨΗΝΟΝΤΑΙ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 8 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ευρώπη με τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς οι τελευταίες του εμφανίσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ελλάδα έχουν... εκτοξεύσει την τιμή του!

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει η ρήτρα των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, την οποία αν κάποιος την πληρώσει, μπορεί αυτομάτως να τον πάρει από το Λιμάνι!

Οι δύο ομάδες λοιπόν που... ψήνονται για τον Μήτρογλου και, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr", δεν θα είχαν πρόβλημα να δώσουν αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη που «βγάζει» μάτια, είναι η Ίντερ με τον νέο Ινδονήσιο ιδιοκτήτη και η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Μάλιστα, οι ειδήσεις για αυτές τις δύο ομάδες τις τελευταίες ημέρες μόνο τυχαίες δεν είναι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, καθώς και με τις δύο υπάρχουν μανατζερικές άκρες για να γίνει η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο ελληνικό Γραφείο agent που ανήκει ο Μήτρογλου, μπορεί και μιλάει απευθείας με τον Κλόπ, από τότε που έγινε η μεταγραφή Παπασταθόπουλου! Επίσης, συνεργάζεται στενά με Ιταλό... που λύνει και δένει στους "νερατζούρι" αφού ήταν πρώην κορυφαίο στέλεχος στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Άλλωστε η "Sports Connection" δεν πήγε μόνο τον "Πάπας" στη Ντόρτμουντ, αλλά πριν από 3 χρόνια είχε πάει και τον νεαρό Πεχλιβανόπουλο στην Ιντερ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ