2013-11-01 09:40:06
Φωτογραφία για ΚΙΠΛΙΝ : ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ
Περιμένει ακόμα περισσότερα από την ομάδα του ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Ρόμπερτ Κίλιν, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα ότι θα πρέπει οι παίκτες του να δείχνουν την απαραίτητη σοβαρότητα σε όλους τους αγώνες που έχουν να δώσουν: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς. Καλά είναι τα αποτελέσματα και οι νίκες, αλλά θα πρέπει να έχουμε πάντα και καλή απόδοση. Αυτό θέλουμε, άλλωστε, να παίζουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια και θα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι, γιατί έχουμε τις δυνατότητες. Δουλεύουμε συνεχώς και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Σε γενικές γραμμές πάντως ο τεχνικός των ερυθρόλευκων έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, αλλά περιμένει πολλά περισσότερα από την ομάδα του.


Στο μεταξύ και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έκαναν... ντεμπούτο έχοντας ως χορηγό στη φανέλα τους τη UNICEF. Μετά τους Νέους οι οποίοι έπαιξαν κόντρα στον ΟΦΗ με τον καινούργιο χορηγό και οι ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ17 του Θρύλου θα αγωνίζονται πλέον με τη UNICEF στη φανέλα τους.

Από εκεί και πέρα, η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος της Superleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού θα υποδεχτούν τον Λεβαδειακό στις 13:00 την Κυριακή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Βεκρή από τον σύνδεσμο του Πειραιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ