2013-11-01 18:41:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Εβδομάδα δωρεάν μέτρησης οστεοπόρωσης
Με πρωτοβουλία της προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αναστασίας Παπαντωνοπούλου και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας - Δημοτικά Ιατρεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ, στα πλαίσια πρόληψης κι αγωγής υγείας του γενικού πληθυσμού διοργανώνει δράσεις μέτρησης οστεοπόρωσης και υπολογισμού καταγματικού κινδύνου του πληθυσμού.

Η δράση θα διεξαχθεί την εβδομάδα από 4 ως και 8 Νοεμβρίου 2013 στα τρία Δημοτικά Ιατρεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο για θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Τοπικής Οικονομίας και των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχναιϊκων και Μεσσάτιδας κ. Σιγαλό, στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βραχναιϊκων και Μεσσάτιδας.

Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τους παράγοντες κινδύνους οστεοπόρωσης και πρόληψης αυτών.


Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των μετρήσεων έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 4/11/ στο ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων.

Την Τρίτη 5/11 στο Δ.Δ. Βραχναιϊκων (Παλαιό Δημαρχείο Βραχναιϊκων).

Την Τετάρτη 6/11 στο ΚΑΠΗ Προσφυγικών.

Την Πέμπτη 7/11 στο Δ.Δ. Μεσσάτιδας (Κ.Ε.Π.)

Την Παρασκευή 8/11 στο ΚΑΠΗ Αγυιάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2610339638 στο Δημοτικό Ιατρείο ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων, 2610311060 στο Δημοτικό Ιατρείο ΚΑΠΗ Προσφυγικών και 2610453907 στο Δημοτικό Ιατρείο ΚΑΠΗ Αγυιάς, ώστε να κλείσουν ραντεβού για τις συγκεκριμένες μετρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες από Μεσσάτιδα και Βραχναίϊκα μπορούν να καλούν για ραντεβού στο 2610339638 στο Δημοτικό Ιατρείο ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων.

Κεντρική φιλοσοφία στα παραπάνω είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση των συνδημοτών σε θέματα ανάλογα και θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ