2013-11-01 21:52:15
Φωτογραφία για Δυναμική παρουσία της Lexus στη SEMA
Η Lexus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει εννέα μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της SEMA, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες (5-8 Νοεμβρίου) στο Λας Βέγκας.

Η ιαπωνική εταιρεία θα αποκαλύψει το IS του Robert Evans, το οποίο είναι και ο νικητής στο διαγωνισμό σχεδίασης IS μοντέλων. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε από την VIP Auto Salon και φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα, καθώς και ένα κουστούμι από ανθρακόνημα, ενώ το ίδιο υλικό έχει «εφαρμοστεί» και στην καμπίνα του εντυπωσιακού IS, για χάρη μείωσης του συνολικού βάρους.

Το IS 250 F SPORT του Paul Tolson και Gabriel Escobedo έχει βαφτεί σε ειδικό πορτοκαλί χρώμα και φυσικά έχει φορέσει ένα φαρδύ body kit με τους τροχούς να αποτελούν μια… ευγενική χορηγία της Wheel Works Emotion CR Kiwami. Επίσης, το εν λόγω μοντέλο πατάει επάνω σε αεραναρτήσεις και εφοδιάζεται με Rotara φρένα και ένα σπορ σύστημα εξαγωγής.

Το IS 350 F SPORT του Vossen διακρίνεται από το body kit του Tommy Kaira, ενώ εντυπωσιάζουν οι 20 ιντσών τροχοί και η σπορ εξάτμιση.

Ακόμα ένα IS 350 F SPORT, αλλά αυτή τη φορά του Seibon Carbon, ο οποίος –όπως προδίδει και το όνομά του- έχει κάνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος πάνω στο ιαπωνικό μοντέλο. Συγκεκριμένα, το καπό, η 5η πόρτα, οι αεραγωγοί, τα πλαϊνά μαρσπιέ και η αεροτομή είναι κατασκευασμένα από carbon και «κάθεται» πάνω σε σπορ αναρτήσεις APEXi.

Το IS 340 του Philip Chase ίσως αποτελεί το πιο γρήγορο Lexus της… παρέας, αφού εφοδιάζεται με κινητήρα 2JZ-GTE (3,4 λτ.) και με τουρμπίνα Garrett GTX3582R. Χάρη λοιπόν στις συγκεκριμένες βελτιώσεις, το ισχυρό sedan αποδίδει σχεδόν 700 ίππους.

Το IS AWD του Gordon Ting έχει αναβαθμιστεί σε αρκετά σημεία από τις εισαγωγές του αέρα μέχρι και το σύστημα εξαγωγής. Επίσης, έχει εφοδιαστεί με νέο σύστημα πέδησης, αγωνιστικά bucket καθίσματα Sparco και ένα body kit της TRD (Toyota Racing Department).

Επίσης, η εταιρεία θα εμφανίσει και δύο μοντέλα πελατών της στην έκθεση, ένα υπερτροφοδοτούμενο IS 300 του 2004 και ένα IS 250 του 2007 με πακέτο αναβάθμισης F SPORT. Τέλος, την εμφάνισή του θα κάνει και το supercar της φίρμας, το LFA με αρκετές βελτιωτικές «πινελιές» και με τροχούς 20 ιντσών.

πηγή

pestanea.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ