2013-11-02 10:58:03
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Κολοσσό ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (03/11, 16:00), μιας και ο Βασίλης Φραγκιάς... «πονοκεφαλιάζει» για την συμμετοχή του Μανώλη Κουκουλά, η οποία είναι αμφίβολη.

Ο νεαρός αθλητής τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και «κληρονόμησε» τρία ράμματα, τα οποία ενδεχομένως να του στερήσουν και τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης στο «Βενετόκλειο». Από κει και πέρα ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και η προετοιμασία του Κολοσσού θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Παράλληλα η ΚΑΕ των Ροδιτών τόνισε μέσω ανακοίνωσής της για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής ότι: «Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το «Βενετόκλειο» θα γεμίσει την Κυριακή. Όσα εισιτήρια δεν διατεθούν σήμερα από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, θα πωλούνται στο εκδοτήριο του γηπέδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό την Κυριακή από τις 13:30. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 και 20 ευρώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ