2013-11-02 18:46:43
Φωτογραφία για Διαγωνισμός με συλλεκτικά δώρα της ταινίας ‘‘Fast & Furious 6: Οι Μαχητές των Δρόμων’’ για τα μέλη του Club SEAT!
Μεγάλος Διαγωνισμός με συλλεκτικά δώρα της ταινίας ‘‘Fast & Furious 6: Οι Μαχητές των Δρόμων’’ για τα μέλη του Club SEAT!

Το Club SEAT σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment εξασφάλισε και κληρώνει για τα μέλη του συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Fast & Furious 6: Οι Μαχητές των Δρόμων».

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε ένα από τα υπέροχα δώρα (20 DVD, 10 φούτερ με κουκούλα)!

«Fast & Furious 6: Οι Μαχητές των Δρόμων»

Το 2001 λατρέψαμε την ταινία The Fast & The Furious: Οι Μαχητές των Δρόμων, που έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουλτούρα των πειραγμένων ή αλλιώς «βελτιωμένων» αυτοκινήτων. Και φτάσαμε στο νούμερο 6... Ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο γρήγορο και ανατρεπτικό. Εκρηκτικές σκηνές δράσης, απίστευτες ταχύτητες, ξέφρενες σκηνές καταδίωξης, τοπία που κόβουν την ανάσα, χιούμορ, συναίσθημα και πανέμορφες γυναίκες δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αδρεναλίνη να χτυπάει, κάθε φορά, κόκκινο! Οι κόντρες δεν είναι πια ένα μετεφηβικό παιχνίδι, το ρίσκο είναι οριακό και για έπαθλο έχει οριστεί το πολυτιμότερο αγαθό: η απόλυτη ελευθερία και η επανένωση της οικογένειας
. Στην 6η συνέχεια της ταινίας, ο πήχης της δράσης έχει ανέβει αφάνταστα. Αποτέλεσμα: Στην ταινία, που διασχίζει την Ευρώπη, πρωταγωνιστούν και «καταδιώκονται» ακόμα πιο εξεζητημένα αμάξια (αυθεντικά, αλλά και ρέπλικες, ώστε να είναι «αναλώσιμα»), οι γέφυρες πλέον γίνονται πεδίο κοντρών και η δράση σε διαδρόμους απογείωσης είναι όντως «απογειωτική» με ένα ρώσικο αεροπλάνο τεραστίων διαστάσεων να κλέβει την παράσταση.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Σουνγκ Κανγκ, Γκαλ Γκαντότ, Λιούκ Έβανς, Έλσα Πατάκι, Τζίνα Καράνο

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα συλλεκτικά δώρα της ταινίας!

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ