2013-11-02 20:20:06
Φωτογραφία για ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π. ΦΑΛΗΡΟ 15-4
Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, εξασφαλίζοντας το πρώτο του «τρίποντο» με 15-4 επί του Παλαιού Φαλήρου.

Η... «κούρσα» για τη διατήρηση των κεκτημένων τους μόλις άρχισε και οι ερυθρόλευκοι, ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και φέτος, δεν θα μπορούσαν να... «στραβοπατήσουν» απέναντι στο Φάληρο. Διαφορετικοί οι στόχοι για τις δύο ομάδες, μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, κάτι που φάνηκε και από το αποτέλεσμα.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ακόμη και ο Γαλανίδης αντικατέστησε το Δεληγιάννη κάτω από τα δοκάρια στην επανάληψη, αφού από το 7-0 της πρώτης περιόδου είχε κρίνει ήδη το ματς.

Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο συνήθης… ύποπτος Γιάννης Φουντούλης με 6 και ακολούθησε ο Βλαχόπουλος με 3.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 1-2, 4-1, 3-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος):Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης 6, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Τσαχιλίδης, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 3, Αργυρόπουλος, Πρέκας.

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ., Αμπατζόγλου, Ξενάκης 1, Σιώνης, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης 2, Βερύκοκος, Φυτάλης, Φωκάς 1, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Πέττας, Φουστούκος, Σαλτερής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ