2013-11-02 20:40:05
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τιμή χαρακτήρισε ο Μπράιαντ Ντάνστον την ανάδειξή του σε MVP της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, τονίζοντας παράλληλα ότι η απόδοσή του ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς αλλά και του προπονητή του.

Ο Αμερικανός των πρωταθλητών Ευρώπης, που κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Euroleague για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και εξήγησε ότι η εμφάνισή του στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου δεν θα είχε σημασία αν δεν συνοδευόταν από τη νίκη της ομάδας του.

Παράλληλα τόνισε πως η απόδοσή του οφείλεται στην προσπάθεια τόσο των συμπαικτών όσο και του προπονητή του, Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Είναι σίγουρα μία μεγάλη τιμή να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήταν ένα τόσο κλειστό παιχνίδι κι αν χάναμε, η εμφάνιση δεν θα σήμαινε τίποτα. Είναι σίγουρα καλό για μας που πήραμε τη νίκη κι αυτό πρέπει να επισημάνουμε», είπε ο σέντερ των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ την ομάδα μου χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Μου πάσαραν την μπάλα σε τέλειες καταστάσεις, ακριβώς κάτω από το καλάθι που μπορούσα να σκοράρω εύκολα. Έκαναν το παιχνίδι εύκολο για εμένα ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Πάντα είναι η ώρα για να δουλεύεις πιο σκληρά. Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη. Οι προπονητές μας θα μας δείξουν το video και τι πρέπει να διορθώσουμε κι ελπίζω ότι κάθε φορά θα γινόμαστε καλύτεροι».

Όσο για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Κολοσσό (Κυριακή 3/11) για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος; «Το να ταξιδεύεις είναι πάντα δύσκολο, να παίζεις στην έδρα μίας άλλης ομάδας και μπροστά στους φιλάθλους της, αλλά όπως είπα και πριν όσο παίζουμε άμυνα και ομαδικά μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στην κάμερα του Olympiacos BC TV για την ανάδειξή του σε MVP της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας 2013-14.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ