2013-11-03 00:41:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ!
Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ο Γιάννης Μανιάτης, μεταξύ άλλων (δείτε όλες τις δηλώσεις του ΕΔΩ), είπε κάτι πολύ σημαντικό και ενδεικτικό του κλίματος, αλλά και του αμοιβαίου σεβασμού που υπάρχει στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων!

Συγκεκριμένα ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, αναγνώρισε και απέδωσε τιμή στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως μπορεί ο ίδιος να φορά το περιβραχιόνιο, όσο λείπει ο Αβραάμ που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, αλλά ο πραγματικός αρχηγός είναι ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου που άπαντες στο Λιμάνι περιμένουν να γυρίσει πανέτοιμος!

Συγκεκριμένα ο Μανιάτης για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ανέφερε: "Είναι πολύ σημαντικό το περιβραχιόνιο, γιατί αντιπροσωπεύω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και την ομάδα μου. Τα παιδιά με σέβονται, και οι ξένοι, όμως να ξεκαθαρίσω ότι αρχηγός μας είναι ο Αβραάμ (Παπαδόπουλος), ο οποίος έλειπε και τον περιμένουμε να είναι πανέτοιμος. Για μένα είναι τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο."

Τα σχόλια είναι περιττά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ