2013-11-03 09:00:05
Φωτογραφία για ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» ΜΕ... 6 ΓΚΟΛΑΡΕΣ! *VIDEOS*
Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση που έχει κόντρα τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας στη Λεωφόρο το έκτο του γκολ απέναντι στους «πράσινους», αλλά πρώτο εκτός έδρας!

Βλέπει πράσινο και... αγριεύει. Ο «πιστολέρο» του Θρύλου ήταν αυτός που χάρισε ένα πολύ μεγάλο διπλό στον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου, «παγώνοντας» στο 90' τη Λεωφόρο. Για μία ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός βλέπει στο πρόσωπο του «Μητρογκόλ» τον... δήμιό του, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει με δικό του τέρμα.

Συγκεκριμένα για τρίτη φορά οι «πράσινοι» φεύγουν με... σκυμμένο κεφάλι από γκολ του 25χρονου διεθνή επιθετικού και δεύτερη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2009-10, όταν με δύο τέρματα ο Μήτρογλου έδινε τη νίκη στους ερυθρόλευκους (2-0) μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την αμέσως επόμενη χρονιά, αγωνιζόμενος ως δανεικός στον Πανιώνιο, σκόραρε ξανά κόντρα στον Παναθηναϊκό κάνοντας το 1-0, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.


Γκολ από τον διεθνή επιθετικό και το 2011-12, αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, που έδωσε μεγάλο τρίποντο στους Περιστεριώτες.

Το σερί δεν χάλασε ούτε πέρυσι, με τον «πιστολέρο» να γλιτώνει από ήττα-σοκ τους ερυθρόλευκους μέσα στο Καραϊσκάκη στο 87' (1-1) και φέτος για πέμπτη διαδοχική σεζόν ο Μήτρογλου «ματώνει» τα δίχτυα του "τριφυλλιού", αλλά για πρώτη φορά σκοράρει με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 ΕΔΩ

Δείτε το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1 ΕΔΩ

Δείτε το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-0 ΕΔΩ

Δείτε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 ΕΔΩ

Και το χθεσινό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ