2013-11-03 11:41:03
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-1), αλλά και επιχείρηση άμεσης προσγείωσης εν όψει Μπενφίκα και ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι σε ένα ματς... ειδικών συνθηκών κατάφεραν να επικρατήσουν του «αιώνιου αντιπάλου» χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90’ διατηρώντας τη διαφορά και την πρωτοπορία στη Super League.

Μπορεί οι παίκτες του Μίτσελ να μην ενθουσίασαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, ωστόσο ήταν για άλλη μια φορά αποτελεσματικοί αφού πήραν το "διπλό" μέσα στη Λεωφόρο! Επιβράβευση, δε, για το πολύτιμο τρίποντο που πήραν ήταν τα συγχαρητήρια και το πριμ που υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η υποδοχή στο Ρέντη αργά το βράδυ από περίπου 200 οπαδούς τους.

Πάντως στον Ολυμπιακό ήδη… προσγειώνονται. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν πως μέσα σε επτά μέρες έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δύο ακόμη άλματα προς την επίτευξη των στόχων τους.

Αρχικά υποδεχόμενοι την Τρίτη την Μπενφίκα για το Champions League, όπου με τρίποντο φτάνουν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16», και στη συνέχεια την Κυριακή που ξανά στο «Καραϊσκάκη» φιλοξενούν τον δεύτερο ΠΑΟΚ με την ευκαιρία να αυξήσουν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αλβανία ο Κ. Παπούλιας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αλβανία ο Κ. Παπούλιας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ