2013-11-03 16:08:09
Φωτογραφία για Τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου στο δήμο της Γλυφάδας
Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι κατόπιν επιτυχημένων προσπαθειών, θα λειτουργήσει στο σύλλογό μας και κατά συνέπεια στο δήμο της Γλυφάδας, τμήμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου που έχει εκπονήσει και βάσει του εκπαιδευτικού εγχειριδίου που έχει συγγράψει, από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα θα έχει τριετή διάρκεια, συνολικά 150 ώρες, ενώ η συστηματική και επιτυχής παρακολούθησή του, θα οδηγήσει στην απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης της ποντιακής διαλέκτου.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα του συλλόγου κάθε Δευτέρα 19:00 - 20:00 από το μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών και του συλλόγου μας, κ. Χρύσα Συμεωνίδου - Χείλαρη, εκπαιδευτικό, λαογράφο και συγγραφέα, η οποία προσφέρθηκε να διδάξει εθελοντικά.


Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες, οποιασδήποτε ηλικίας, με απαραίτητη προϋπόθεση την θέληση για μάθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν δηλώσεις - αιτήσεις συμμετοχής, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του συλλόγου ώρες 18:00 - 20:00, είτε τηλεφωνικά στο 6977505890 (κινητό Προέδρου συλλόγου).

Λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης για συμμετοχή στο πρόγραμμα, για κάθε αίτηση θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.-

Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Τιλγκερίδης

Ο Γραμματέας

Δημήτρης Νικολαίδης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ