2013-11-03 17:02:11
Φωτογραφία για «ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΚ Ο ΖΕΣΟΥΣ
Λύσεις στα δύο άκρα της άμυνας της Μπενφίκα καλείται να βρει ο Ζόρζε Ζεσούς εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

το αρχικό σχήμα της Μπενφίκα για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League, ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Σικέιρα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, δεν αγωνίστηκε με την Ακαντέμικα, αφού ο Ζόρζε Ζεσούς αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος είναι δανεικός από την Γρανάδα, αποτελεί την μοναδική του Πορτογάλου προπονητή, αφού ο Μπρούνο Κορτές δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και ως εκ τούτου δεν υπολογίζετια.

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να προσφέρει λύση στα αριστερά, χωρίς να είναι αυτή η θέση του, είναι ο Αντρέ Αλμέιδα, ο οποίος όμως αναμένεται να αγωνιστεί το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 23χρονος μπακ είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μάξι, ο οποίος έχει το μυαλό του περισσότερο στα μετόπισθεν, σε σχέση με την τακτική του Ζεσούς για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ