2013-11-03 17:27:29
Φωτογραφία για ΑΕΚ - Τριγλία Ραφήνας 3-0
Σε μια όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να έχει σχεδόν γεμίσει το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Τριλία, την οποία και νίκησε με 3-0.

Τέταρτη νίκη για την ΑΕΚ, που κράτησε σε ακόμα ένα ματς ανέπαφη την εστία της, με ένα ματς λιγότερο. Το δεύτερο του γκολ για την εφετινή χρονιά πέτυχε ο Κορδέρο, σκοράροντας μετά το Κύπελλο της Γ' Εθνικής και στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη θέση του οδηγού, να πιέζει την Τριγλία για το γρήγορο γκολ. Η πίεση έφερε αποτέλεσμαν και μόλις στο 10ο λεπτό ο Κορδέρο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς.

Το γκολ σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα από τον κόσμο, έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Δέλλα, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν την πίεση στον ίδιο ρυθμό.

Κύριος εκφραστής των τελικών ενεργειών για την ΑΕΚ ήταν ο Ντακόλ, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ. Για την Τριγλία, μοναδικό σουτ έγινε στο 45', χωρίς η μπάλα να φτάσει ποτέ στο τέρμα.


Στην επανάληψη η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με συνεχόμενη πίεση για ένα γρήγορο γκολ που θα τελείωνε το ματς. Μόλις στο 54' σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ντακόλ ήταν ο τελικός αποδέκτης, πετυχαίνοντας το γκολ που έψαχνε από το πρώτο μέρος, γράφοντας το 2-0.

Η κερκίδα έδωσε απίστευτη ενέργεια στους παίκτες και δύο λεπτά αργότερα, ο Μπρέσεβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η απόδοση της ΑΕΚ ικανοποίησε τον κόσμο που άρχισε την ισπανική Ολα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Μέχρι την λήξη του αγώνα, η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να ζητάει περισσότερα γκολ, με τον κόσμο του δικεφάλου να μην σταματάει να τραγουδάει. Μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανατρο(Ε)πική Καλλονή!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανατρο(Ε)πική Καλλονή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ