2013-11-03 18:27:06
Φωτογραφία για Εξιτήριο πήρε η Μαγδα Τσέγκου από το νοσοκομείο μετά από το ατύχημά της
Τραυματισμένη και με φρικτούς πόνους μετέφεραν στο νοσοκομείο Metropolitan στό Νέο Φάληρο χθες την παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά Η Μάγδα Τσέγκου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του plektani.gr κατά την διάρκεια του διαλείμματος της εκπομπής, καθώς προχωρούσε μέσα στο στούντιο μπερδεύτηκε στα καλώδια και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στην προσπάθεια του να την βοηθήσει ο υπεύθυνος της εκπομπής την πήρε... αγκαλιά και ξαναέπεσαν μαζί κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσει για δεύτερη φορά!

Μετά τις εξετάσεις που πραγματοποιηθήκαν σε νοσοκομείο του Φαλήρου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον μια εβδομάδα στο κρεβάτι της

Ο Γιώργος Αυτιάς είπε πως την Κυριακή η Μάγδα Τσέγκου θα επιστρέψει στη θέση της ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς δεν της το επιτρέπουν!

Το plektani.gr επικοινώνησε με τη παρουσιάστρια για να μάθει την κατάσταση της υγείας της

Σήμερα, Κυριακή 3 Νοεμβρίου, δεν θα είναι στην εκπομπή «Καλημέρα Σκάϊ»

Η Μάγδα Τσέγκου όπως μας ανέφερε βρίσκεται στο σπίτι της και δέχεται την φροντίδα της οικογένειας της

«Τώρα είμαι στο σπίτι μου και δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου έχει πρηστεί η μέση μου, έχω πολύ βαρύ χτύπημα και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, δεν θα είμαι στην εκπομπή μας.

Εδώ δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι την κουζίνα! Υποφέρω, δεν μπορώ να σταθώ πουθενά πιστεύω ότι θα χρειαστώ μια βδομάδα για να συνέλθω» μας είπε η Μάγδα Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ