2013-11-03 19:19:47
Φωτογραφία για H ΑΕΚ 3-0 την Τριγλία Ραφήνας
Ακόμα ένα μεσημέρι Κυριακής βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να επικρατεί 3-0 της Τριγλίας Ραφήνας μπροστά σε περίπου 18.000 φίλους της – Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς τα γκολ.

Η άνοδος στη Football League για την ΑΕΚ θεωρείται δεδομένη. Το επίπεδό της δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των υπολοίπων ομάδων και αναμένεται να κάνει περίπατο. Αυτό που χρειάζεται όμως η Ένωση για να κρατήσει ζεστό τον κόσμο της, είναι να τον κάνει να πιστέψει πως όντως αυτό που φτιάχνεται έχει τις προδιαθέσεις για να γίνει κάτι μεγάλο και να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ευρώπη.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι κάθε Κυριακή να γίνεται… γιορτή και μέχρι στιγμής, όλα πηγαίνουν δεξιά για την Ένωση η οποία φιλοξενώντας την Τριγλία Ραφήνας στη «μάχη» κορυφής, επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες 3-0 για να πάρει απόσταση από τους διώκτες της και να συνεχίσει με πιο άνετο τρόπο την προσπάθειά της.


Η καλή ημέρα, από νωρίς φάνηκε στο ΟΑΚΑ με τον Κορδέρο στο 10’ να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του συλλόγου στη δεύτερη σεζόν που βρίσκεται εκεί. Η συνέχεια για το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια για την Ένωση καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη άμυνα.

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 54΄ο Γροντής έβγαλε μόνο του τον Ντακόλ ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Κάτι που ήταν αρκετό για να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του και δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μπρέσεβιτς να πετύχει το δεύτερό του τέρμα στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας και πρώτο για το θεσμό του πρωταθλήματος κάνοντας το τελικό 3-0.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησε ένα μισάωρο ρεσιτάλ των φίλων της ομάδας που μετέτρεψαν το ΟΑΚΑ σε ένα «κιτρινόμαυρο» πάρτι με συνθήματα και χορό για να κλείσει έτσι η άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της φιλότιμης Τριγλίας Ραφήνας που είχε πολύ καλή παρουσία τηρουμένων των αναλογιών.

Συντάκτης: Παναγιώτης Τζαμπαζλής/onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ