2013-11-03 20:31:11
Φωτογραφία για Κάντε jailbreak tethered στο ios 7 με το GeekSn0w
Το jailbreak για το ios 7 οι πιο πιστοί του Blog θα γνωρίζετε πως έχει βγει εδώ και καιρό από την beta έκδοση μάλιστα.

Το πρόβλημα που δεν έχει κυκλοφορήσει σαν εργαλείο για όλους είναι ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί για όλες τις συσκευές κάτι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο καθώς έχουν διαφορετικό επεξεργαστή η κάθε μια που βγαίνει και φυσικά θα πρέπει να είναι untethered.

Ωστόσο ο πιο εύκολος επεξεργαστής που δεν κατάφερε η Apple να τον μπλοκάρει και το χρωστάμε στον GeoHot είναι αυτός του iphone 4

Έτσι λοιπόν αφού σας είχα γράψει πριν από καιρό για το openSn0w που κάνει jailbreak στο iphone 4 σήμερα θα σας δώσω ένα καινούργιο εργαλείο που κάνει την ίδια δουλειά αλλά κάπως πιο εύκολα.

Δυστυχώς απευθύνεται μόνο για τους χρήστες των Mac και θα πρέπει να έχετε στοιχειώδης γνώσεις της εφαρμογής του τερματικού και να έχετε κατεβάσει και την δωρεάν εφαρμογή της Apple για τους προγραμματιστές Xcode από το AppStore.


 Να επαναλάβω πως το jailbreak είναι tethered που σημαίνει αν κλείσει η συσκευή για να έχετε πάλι jailbreak πρέπει να τρέξετε το "just boot" του redsnow.

 Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί το τερματικό αλλά σύντομα θα έχουμε ένα εργαλείο για MAC και Windows 

 Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε κοιτάξτε προσεκτικά το video πιο κάτω και αφού κατεβάσετε το αρχείο για το firmware που θέλετε (ios 7.0, 7.0.2, 7.0.3) ανοίξτε με συνδεμένη την συσκευή σας το αρχείο "Geeksn0w.sh" όπου και θα ξεκινήσει η εφαρμογή του τερματικού και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Να σας επιστήσω την προσοχή σας όλα μέχρι στιγμής είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και ότι κάνετε το κάνετε με δικιά σας ευθύνη

 DOWNLOADS IOS 7 geeksn0w

Choose iOS 7.0 iOS 7.0.2iOS 7.0.3

-------------ARGONAYTIS GEORGE----------------
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ